2024: Tijd voor een nieuw concept


Beste klant,

 

Via dit bericht willen we u op de hoogte brengen van een aantal veranderingen bij Stomerij Caronette & Rix Choice in 2024.

 

Vanaf begin 2024 zullen we namelijk verder gaan met een nieuw concept. We hebben besloten om te stoppen met het zelf reinigen en stomen van kleding in de stomerij.

 

Dit besluit heeft voor ons verschillende redenen: de stijgende energieprijzen en de gezondheid van Roel. Daarnaast willen we met de verkoop van refurbished kleding van Rix Choice nog meer inzetten op duurzaamheid. Kleding die gereinigd of gestoomd dient te worden, kunt u wel blijven afgeven. Voor het reinigen van de kleding, zijn we een samenwerking aangegaan met een goede, betrouwbare collega stomerij. Hiermee streven we ernaar om de kwaliteit die je van ons gewend bent, te behouden.

 

Met de kennis over het reinigen van kleding die we de afgelopen 60 jaar hebben opgedaan, blijven we u vanzelfsprekend helpen met alle kleding gerelateerde vragen.

 

Deze verandering leidt ertoe dat we gaan verbouwen. We zullen met de verbouwing meer ruimte maken voor Rix Choice en de verkoop van refurbished kleding. Deze verbouwing zal in de tweede week van januari 2024 starten en dan zal de stomerij gesloten zijn.

 

Dit betekent ook dat alle gereinigde kleding die er langer dan een jaar hangt, naar de kringloop zal gaan, voor een tweede leven. Heeft u dus nog kleding die u al een jaar niet opgehaald heeft, dan kunt u dit uiterlijk de eerste week januari op komen halen.

 

Heropening en nieuwe openingstijden

 

Zonder tegenslagen gaan we dinsdag 30 januari 2024 weer open. U bent dan van harte welkom om onze nieuwe winkel te komen bewonderen, we zorgen dat de koffie klaar staat. Onze openingstijden zullen na de heropening ook wijzigen:

 

Nieuwe openingstijden, per 30 januari 2024:

  • dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30
  • zaterdag 9.30 - 17.00

We hebben het volste vertrouwen in dit nieuwe concept en hopen je snel te zien in onze vernieuwde winkel!

 

Met vriendelijke groet,

 

Roel, Elvera en Amber,

Stomerij Caronette & Rix-Choice